Office Fit-out - Jones Bay Wharf

For Arcadia’s new Jones Bay Wharf office, Salt Interiors created a storage unit with laminated end-grain Wisa ply and a choked finish to fill the grain. The unit features a profile handle detail and adjustable shelves. Salt created the floating book shelves above the unit with a false back allowing the feature wall to show through. Pin-board paneling hung on split battens was upholstered to introduce the Arcadia colours. The slatted printer unit in Wisa ply was created as room divider, as well as allowing for cables to come through to the print station.

Client:
Arcadia Landscape Architecture

Task:
Office fit-out

Architect:
Altis Architecture

Most Recent Projects
Contact Us

Get in touch with us about your project!

Not readable? Change text. captcha txt